Opdrachtgever

Opdrachtgever icoonOpdrachtgevers zijn gemeenten, UWV, werkgevers en ook zorginstellingen. Het UWV voert de Wajong uit. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de wetten die betrekking hebben op de onderkant van de arbeidsmarkt: samengevoegd in de Participatiewet.

Als opdrachtgever heeft u wellicht potentiële werknemers in uw bestand. U bent hierbij verantwoordelijk voor het helpen aan passend en duurzaam werk.

Hier zijn verschillende regelingen voor. Toch blijkt het in de praktijk moeilijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een duurzame baan te helpen.

Totalis Vitales adviseert en ondersteunt u als opdrachtgever. Met name in het maken van de juiste match en de juiste plaatsingen. Door middel van de Inclusieve Bedrijfsscan helpt Totalis Vitales u om deze match te maken.

Totalis Vitales kan de contactpersoon zijn voor zowel de opdrachtgever als de werkgever en de werknemer. Dit helpt u als opdrachtgever in het uitvoeren van uw taak. Resultaat: een significante besparing op de uitkeringen en het behalen van de doelstellingen.

Wilt u meer informatie? Neem nu contact op.

Stel uw vraag:

Naam:
Instelling:
E-Mail:
Telefoon:
Vraag: