Werkgever

Werkgever icoon

Als werkgever krijgt u in de toekomkomst te maken met arbeidstekorten. De arbeidsmarkt krimpt door vergrijzing en ontgroening. Inzet van werknemers met een arbeidsbeperking is de oplossing! Hiermee voldoet u tevens aan de huidige trend van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

U bent waarschijnlijk ook best bereid om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Belangrijk hierin is om de (on)mogelijkheden binnen uw bedrijf haarscherp in zicht te hebben. Hiervoor heeft Totalis Vitales de Inclusieve Bedrijfsscan ontwikkeld. Hiermee kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren met de inzet van mensen met een beperking.

Wij snappen dat u wel wensen heeft:

  1. U wilt geen (financiële) risico’s lopen
  2. U wilt één contactpersoon, ook voor de begeleiding
  3. U wilt geen last hebben van alle regeltjes

Speciaal voor u heeft Totalis Vitales verschillende producten ontwikkeld. Hierin voldoet we aan de drie wensen die u als werkgever heeft.

 

Totalis Vitales is er van overtuigd, dat mensen met een arbeidsbeperking hun aandeel kunnen en moeten hebben in bedrijven. Dit werkt voor de werkgever èn de werknemer.

Veel werkgevers ervaren dat als een risico.

  • Zijn deze mensen niet vaak ziek?
  • Moet ik niet heel veel formuliertjes invullen?
  • Wat als er iets niet goed gaat?

Totalis Vitales biedt oplossingen voor deze risico’s. We dekken alle mogelijke risico’s in of slechts dat deel, dat u als risico ervaart. Samen stellen we een arrangement op maat samen.

Jobcarving helpt om banen op te delen in verschillende onderdelen die verschillende werknemers doen. Uiteindelijk blijft er ruimte over om iemand met een arbeidsbeperking in te zetten.

We bieden begeleiding voor uw werknemer. We helpen ze in de omgang met collega’s, veilig te werken, in een goed ritme te komen en de praktische uitvoering.

Stel uw vraag:

Naam:
Bedrijf:
E-Mail:
Telefoon:
Vraag:

Bied een vacature aan:

Naam:
Bedrijf:
E-Mail:
Telefoon:
Functie:
Functie-eisen:
Aanbod:
Voeg vacature toe: